ВРЕМЕ ИЗДАВАЊА РЕЗУЛТАТА ДИЈАГНОСТИЧКИХ УСЛУГА НА SARS-CoV2

2021-12-10

info1_Copy.jpg

ВРЕМЕ ИЗДАВАЊА РЕЗУЛТАТА  ДИЈАГНОСТИЧКИХ УСЛУГА НА SARS-CoV2

 

  • Резултат RT-PCR тестирања нa SARS-CoV2 урађеног на лични захтев, на Институту „Торлак“, може се очекивати у року до 4-5 сати од времена узорковања,

    НАПОМЕНА: Институт „Торлак“ уноси добијене резултате тестирања у систем (базу) еУправе,  која потом аутоматски прослеђује резултате тестирања на e-mail адресу пацијента. Институт „Торлак“ нема контролу над слањем e-maila. Дешава се да систем еУправе испоручи резултат са закашњењем у односу на време уноса резултата тестирања у систем (базу) од стране Института „Торлак“.

  • Резултати RT-PCR тестирања на SARS-CoV2 узорака достављених из здравствених установа (домова здравља, завода и осталих здравствених установа) могу се очекивати у року од 6-8 сати од времена пријема истих на Институт Торлак.

  • Резултат антигенског тестирања на SARS-CoV2  урађеног на лични захтев, на Институту „Торлак“ добија се у року од  45 минута од узорковања.

  • Резултат одређивања присуства IgG антитела на SARS-CoV2 урађеног на лични захтев, на Институту „Торлак“, може се очекивати у року од 24 часа до 72 часа од давања узорка крви.

Хвала на поверењу