ДОБИЈАЊЕ РЕЗУЛТАТА RT-PCR ТЕСТИРАЊА НА SARS-CoV2

2021-12-10

info2_Copy.jpg

ДОБИЈАЊЕ РЕЗУЛТАТА RT-PCR ТЕСТИРАЊА НА SARS-CoV2

 • Резултат RT-PCR тестирања на SARS-CoV2 урађеног на Институту „Торлак“ систем (база) еУправе аутоматски прослеђује на e-mail адресу коју сте оставили приликом заказивања термина или на шалтеру пријема.

  НАПОМЕНА: Институт „Торлак“ нема контролу над слањем e-maila. Дешава се да систем еУправе испоручи резултат са закашњењем у односу на време уноса резултата тестирања у систем (базу) од стране Института „Торлак“.

  Стогa се у хитним случајевима саветује преузимање резултата преко портала eZdravlje (најбржа опција), лични долазак по резултат на Институт, или да нас контактирате на e-mail covid19prijemno@torlak.rs (ако резултат не добијете 6 сати након узорковања).

  Обавезно проверавајте нежељену пошту (SPAM/JUNK folder) јер резултат често буде на овом месту!!!
 • Резултат можете најбрже преузети преко портала еЗдравље (https://www.e-zdravlje.gov.rs) уз помоћ ЛБО броја здравствене књижице. Без здравствене књижице није могуће преузети резултат на наведеном порталу!

 • Резултат можете и лично преузети на шалтеру Института „Торлак“, од понедељка до петка у времену од 08:00 до 18:00, као и суботом од 08:00 до 16:00 часова.

 • Уколико резултат не добијете у року од 6 часова од времена тестирања или немате  другу опција да преузмете резултат - можете послати упит за ваш резултат слањем email-a на covid19prijemno@torlak.rs са вашим подацима (ЈМБГ бројем / бројем пасоша и именом и презименом) како бисмо Вам резултат послали директно на e-mail адресу.

 • Резултат је у PDF формату. Довољно је да га одштампате или покажете на телефону (зависно од потребе). Резултати су двојезични (српски и енглески), валидни без печата и потписа пошто садрже QR код којим се проверава валидност резултата.

Хвала на поверењу.