В. д. директора проф.др Дарија Кисић разговарала са замеником директора кинеске компаније BGI Group за Европу Жиан Живан (Jiang Xiwen)

Вршилац дужности директора Института за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“ проф.др Дарија Кисић разговарала је са замеником директора кинеске компаније BGI Group за Европу Жиан Живан (Jiang Xiwen) о могућностима за сарадњу и пројектима који у наредном периоду заједно могу бити реализовани.

В. д. директора проф. др Кисић је истакла је да су односи Републике Србије и Републике Кине на изузетно високом, пријатељском нивоу што представља ветар у леђа јачању и продубљивању сарадње ове две земље на свим пољима, а посебно у области науке, производње лекова и дијагностике у медицини.

В.д директора „Торлакa“ проф. др Дарија Кисић се захвалила колегама из Кине на несебичној помоћи током пандемије COVID 19 вируса и изразила уверење да ће се и будућа сарадња Института и кинеске компаније BGI Group заснивати на размени знања, технологија и добрих пракси.

Закажите услуге

Заказивање

Институт „Торлак“ је дугогодишњи произвођач вакцина, серума, лактопрепарата, алергена, микробиолошких подлога и имунодијагностичких препарата, препознатљив на светском тржишту по квалитету, безбедности и ефикасности производа.

Наши производи