Бактериолошка дијагностика

Бактериолошка дијагностичка лабораторија је специјализована лабораторија за обављање тестова идентификације и карактеризације бактерија. Коришћењем различитих техника, као што су микроскопија, култивисање бактерија, биохемијски тестови и методе молекуларне биологије, добија се резултат који омогућава здравственим радницима доношење одлука у вези са лечењем пацијената, мерама контроле инфекције и праћењем антимикробне резистенције.

Пацијенти у својим домовима здравља на територији града Београда могу да ураде анализе из широке палете дијагностичких услуга Института „Торлак“, како на упут, тако и на лични захтев. Обратите се Вашем изабраном лекару за више информација.

Институт „Торлак“ једини у Републици Србији и региону израђује терапијске аутовакцине за лечење хроничних бактеријских инфекција урогениталног система, респираторног система, акни, инфекција рана, ока, носа и уха, које се израђују индивидуално, за сваког пацијента појединачно. Више информација на:

У бактериолошкој лабораторији Института „Торлак“ обавља се и класична бактериолошка дијагностика. Више информација на:

Закажите услуге

Заказивање

Институт „Торлак“ је дугогодишњи произвођач вакцина, серума, лактопрепарата, алергена, микробиолошких подлога и имунодијагностичких препарата, препознатљив на светском тржишту по квалитету, безбедности и ефикасности производа.

Наши производи